2009. december 28., hétfő

Neutra Face

Igazából még most sem nagyon értem, hogy mi ez a nagy felhajtás Lady GaGa körül, de az tény, hogy jól kitalálta magát (megcsinálták). Már- már túlzóan erőszakos az a nyomulás, ami árad ebből a jelenségből, gondolok itt az egyéb hiányosságok elfedéséül szolgáló különböző extrém ruhakollekciók felvonultatására, viszont elismerésre méltó a látványosság. Jelen pillanatban két- három számát tudom felidézni a húszon-ikszből, leginkább a divat jut róla eszembe, nem a zenéi...sajnos!


Szeretik, olyannyira, hogy parodizálják...tömegével. Az általam is kedvelt Poker Face- t például egy macikölyök és barátai írták át és készült belőle videó. Ráadásul ez a csapat azon kívül, hogy a paródiához értenek, a kreativitás egyéb területein is elismert emberek. Jason a maci fotós, de van illusztrátor és dizájner, plusz kreatívblog a tarsolyban.

Neutra Face


Az eredeti Poker Face


Szóval, Lady GaGa szeretne legenda lenni és ezért tesz is valamit. Hogy ezt jól csinálja- e, majd a jövő elárulja. Én mindenesetre több olyan dalt várnék tőle, mint a fent említett Poker Face, illetve a nem olyan régi Bad Romance!

Lady GaGa - Bad Romance

Nincsenek megjegyzések: