2009. december 3., csütörtök

Csütörtöki klippek + Beyonce Special

Még muszáj pár friss és ropogós klippel nyugtatnom a lelkemet az eheti véglegesnek tűnő barát- elvesztő hangulat feloldásaként. Az emberek jönnek- mennek az életben, de elég nehéz feldolgozni, ha valaki menni akar, ráadásul nem túl szép módon, konfliktusokat a levegőben hagyva, kommunikációra képtelenül. Ez van...a zene gyógyír mindenre...legalább is számomra...


Az első videó RuPaul új kegyeltjének első dala. Bebe Zahara Benet a RuPaul's Drag Race első évadjának nyerteseként most megpróbál a mentor babérjaira törni, úgy érzem sikerrel. Az I'm The Shit sokkal jobban sikerült, mint amit RuPaul az elmúlt időszakban zeneileg produkált.

Bebe Zahara Benet - I'm The Shit


Moby is új videóval jelentkezett és majdnem sír a végén. Sinead O'Connor után szabadon.

Moby - One Time We Lived


Timbaland, aki manapság "Timbo- nak" nevezteti magát a Shock Value- t követő, stílusosan elnevezett Shock Value 2 albumról prezentál számunkra egy újnak nem nevezhető, ámbár egy bizonyos SoShy elnevezésű biztosan sikeres, számomra ismeretlen előadónő, illetve Nelly Furtado "beköszönésével" mégis valamit adni akaró, a mostani célnak megfelelő, de sajnos felejthető dalt.

Timbaland - Morning After Dark


És végül sikerült levadászni Beyonce Hálaadás napi speciális, közel háromnegyed órás műsorát az ABC csatornáról.

Beyonce - I'am...yours!

Nincsenek megjegyzések: