2009. március 20., péntek

Dwarfed Punk

Nem olyan régen olvastam egy hírt, ami arról szólt, hogy készülőben van az 1982-es kult-klasszikus Tron című sci-fi második része. Zsenge baba koromban persze nem tudtam annyira értékelni, mint később, amikor már nem csak a szép színeket láttam benne. Pláne nem értékeltem a Wendy Carlos által elkészített filmzenét. Most mégis említésre méltó dolog történik a filmkészítők háza táján, hiszen a kis francia kedvenceim a Daft Punk készíti a Tron 2.0 filmzenéjét...nos, rendkívül kíváncsivá tett ez a hír! Érdeklődve várom mind a filmet, mind a zenét, de ha választani kell, inkább a zenét! A bemutató dátumáról eltérő információk vannak, néhol 2010, van, ahol 2011.
A Daft Punk már korábban is készített filmzenét, de ez lesz az első egész estés szerzeményük, és remélem, hogy egy új albumnak is megfelel majd, hiszen jó régen nem lehet hallani róluk.
Egy rendkívül rossz minőségű trailer


A várakozás pillanataiban pedig álljon itt egy meghófehérkésített Daft Punk dal, mely videójának zseniális összevágása kikényszerítette belőlem az éktelen röhögést :D...

Dwarfed Punk

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

a zene biztos jó lesz, a trailer olyan semmilyen.
a törpök meg roflmao..tartják a ritmust :D

Bear Cub írta...

A trailer nem hivatalos csak a Comic Con-on bemutatott szösszenet. Gondolom hivatalos trailer a későbbiek folyamán várható. Ez alapján CGI-orgiában lesz részünk, ami az ő zenéjükkel meghintve nagyon jól sülhet el :)!

Unknown írta...

Hát bazzeg!

A Daft PUnk azon kevés ilyesmi zenék egyike, amit bírni is tudok, néha még nagyobb dózisban, erre meg ez a Lótehénkés videó!

Bazzeg, még most is potyog a könnyem!

Benyúlhatom blogba?

Bear Cub írta...

Ofkorsz, hogy nyúlhatod :D!

Unknown írta...

Köszcsi, Barátnőm XD