2009. március 9., hétfő

Maci filmek

Sikerült találnom két olyan filmet is, ami végre nem pornó oldalról közelíti meg a macikat, hanem dokumentarista stílusban mutatja be, hogy milyen is az élet maci bőrben. Valaki biztos jobban értesült nálam és nem jelent neki újdonságot ez a poszt, hiszen egyik sem mai csirke, tavaly mutatták be őket. Gondolom nem moziban, hanem meleg filmfesztiválokon. Közülük az első a Bear Run - The Movie, amit Dan Hunt díjnyertes dokumentumfilm rendező készített.

"Élvezetes, hangulatos és meglepő portré arról, hogy mit jelent macinak, férfias, érett homoszexuális férfinak lenni az új évezredben. Bemutatja a kortárs értékeiket, nyelvezetüket és ünnepli a mackók esztétikai szépségeit. Három karakter Mikhael, Louie és Mike személyes történeteinek segítségével vezet minket végig a filmen, hogy milyen is a valódi maci kultúra, bemutatva olyan neves maci rendezvényeket, mint mondjuk a Lazy Bear Weekend, International Bear Rendezvous, Bear Albany, Bear Trek stb."

A dvd már kapható 24.90$ áron.

Bear Run - The Movie trailer



A másik pedig a Bears - The Movie címre hallgat. Marc Klasfeld rendezte, aki videoklip rendezőként kezdete. Olyan neveknek készített videót, mint például Jay-Z, Enrique Iglesias, N-Sync vagy a Bon Jovi. A Bears a második egész estés filmje, ami a trailer alapján az International Bear Renzedvous maci szépségversenyét járja körül.

Bears - The Movie trailer


Mind a kettő nézős, de sajnos sehogy sem sikerül beszerezni. Ha valakinek megvan, ne legyen rest és lépjen kapcsolatba velem :)...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igazából az a baj, hogy kb. 3-4 olyan film van amiről tudok így hirtelen, ami hasonló témát dolgoz fel, de egyiket sem mutatták be a magyarországi lmbt filmfesztiválon.

Aminek állítólag az a célja hogy bemutassa a melegeket stb.

Persze a tajvani hogy dugjunk meg minél több srácot egy nap alatt témát boncolgató filmek mindig helyet kapnak.

Na mindegy...

Bear Cub írta...

Jellemző...

Bár azt mondjuk nem tudom, hogy mekkora igény lett volna arra, hogy maci filmeket mutogassanak. Lehet, hogy a hazai közízlés (sajnos) a tajvani, ilyen témájú filmeket részesíti előnyben.

El vagyunk nyomva :D...