2009. március 12., csütörtök

Ébredeznek a mackók

Most, hogy kezdődik a tavasz, a mackók is előbújnak barlangjukból, hogy jól elmenjenek kipihenni a téli álom okozta fáradalmaikat egy kempingben, szállodákban vagy esetleg bulizgassanak egyet-egyet, mert a kis közösségük megszervezi, hogy együtt brummoghassanak mindenhol.
Négy eseményt említenék meg röviden.

Az első a Chicago-ban megrendezésre kerülő Bear Pride a Great Lakes Bears támogatásával, ami 15. alkalommal várja a férfiasság szépségét ünnepelni akaró embereket. Május 22-25 között kerül megrendezésre.
A második a Club Cub rendezésében várja a pihenni, bulizni, kikapcsolódni vágyó macikat. Július 16-19 Charlotte, NC. A harmadik esemény egy kempingezés a Camp Bear szervezésében a Timberfell Lodge nevű táborban június 11-14 között, Greeneville-ben. Macikkal, diszkókkal, koktél partikkal, medence bulikkal egybekötött esemény. Nem hangzik rosszul!
A negyedik (de nyilván nem utolsó) program pedig egy buli lehetőség, a Tidal Wave Party június 5-én a Gay Days nevű több napos esemény keretein belül többek között a Disney parkban. A helyszín Orlando, Florida. Azért, ha belegondolok, hogy a Gay Days június 2-8- ig igénybe veszi ezt a helyet és a vezetés oda is adta a melegeknek akkor lehidalok...
Ami az utolsó három helyszín megemlítését még fűszerezi, hogy ezeken az eseményeken, ha valaki a WoofTease maciruházat szebbnél szebb pólóit hordja és a cég képviselői kiválasztják, akkor külön nagy nyereményben lehet része...
Komolyan mondom, hol vagyunk mi még attól, hogy ehhez hasonló dolgok történjenek szép hazánkban?! Döbbenetes!

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát, megihatunk egy sört itthon, kettecskén, csak fog ránk irigykedni valaki XD

Névtelen írta...

szívfájdító ez az óceánnyi távolság térben, és a 20-30 év(ha nem több) időben, az ilyen buliktól.

Bear Cub írta...

TrollH: Nos, nálunk egyelőre még csak erre futja...:)

Acki: Tényleg szívfájdító, de talán a 20-30 év távolság hamarabb is behozható!

Névtelen írta...

persze behozható hamarabb is, csak ugye drága a repülőjegy :D