2010. január 6., szerda

Arany Maci Kártya

Ha jól működik egy gépezet, minden egy csapásra valóra válik. Az amerikai A Bear’s Life Magazine tulajdonosai gondoltak egy nagyot és megalkották a kifejezetten maciknak szóló Arany kártyát, ami elképesztő mennyiségű kedvezményt biztosít felhasználójának.

2010 januárjától lehet igénybe venni ezeket és mindössze 95 dollárt kell fizetni érte. Cserébe minden maci Amerikában és néhány helyen már Európában is 5-50%-ig terjedő, pénztárca kímélő megoldásokat talál. Az még csak hagyján, hogy az egy évre szóló tagsági elképesztően olcsó és minden tulajdonos megkapja a magazin egy éves online és papír alapú változatát, a cég által szponzorált összejöveteleken való kedvezményes részvételt, de a GLAAD amerikai meleg szervezet tagságához, illetve kedvezményeihez is csatlakozik, plusz éttermek, kávézók, üzletek (lakásdekor, képgalériák, ruházati termékek, kiegészítők boltja stb.), szállodák, utazási irodák, szépségápolással foglalkozó cégek sokasága nyújt alacsonyabb árakat. Sőt mi több, lakásfelújítással, lakásbérléssel kapcsolatos árengedményre is jogosulttá válunk.

A lista olyan nagy, hogy ide el sem férne, és napról napra bővül, olyannyira, hogy amikor végignéztem, a hajamat is eldobtam volna, ha nem lennék kopasz.
Szóval macinak lenni jó és úgy tűnik, hogy egyre jobb lesz!

A cikk elolvasható a Hungarianbears- en is.

Nincsenek megjegyzések: