2009. július 1., szerda

Björk - Voltaic


Mióta 2007- ben megjelent Björk Volta című albuma és világ körüli turnéra indult 32 ország 66 városába 76 koncerttel reménykedtem, hogy a szórásba bekerül Magyarország is, de végül nem történt meg. Pedig lelkesen nyomogattam például a Sziget kívánságládájában a szavazatokat rá. Most, hogy egy korszak -a Volta Tour- lezárult június 30- án megjelentette az elmúlt időszak legjobb, franciaországi és izlandi koncertjének dvd- változatát, plusz a Volta legjobb dalaiból készült videoklip gyűjtemény dvd- t, egy élő felvételt tartalmazó cd- t, amit az Olimpyc Stúdióban rögzítettek a koncerten résztvevő női fúvós zenekarral, illetve egy a Volta legjobb remixeit tartalmazó cd- t, mindezt Voltaic címmel.
A fórumok olvasgatása közben kiderült, hogy immár nálunk is lehet kapni, elvétve felfedezni bevásárló központokban, de talán egyszerűbb az interneten rendelni. Már nálunk is forgalmazzák 7.124.- Ft- ért és egy munkanap alatt kiszállítják.

Miután "véresszájú" rajongója vagyok, ez mindenképpen ott fog figyelni a polcomon!


Egy kis promó videó a Voltaic- ról.


És egy másik a franciaországi koncerten elhangzott Declare Independence című, igencsak zúzós daláról. Sajnálom, hogy élőben nem láthattam...

Nincsenek megjegyzések: