2009. július 1., szerda

BearCity - The Movie


Mindig szerettem a Szex és New York című sorozatot. Állítólag ez valami "deformitás" nálam, sőt, tipikus "pinky", nem túl férfias dolog, mindenesetre sosem hagytam ki egy részt sem. Tipikus "csajos" sorozat, így nem csoda, hogy a sztereotípiákat erősítve nagy meleg rajongótáborral rendelkezik. Mondjuk én ettől nem érzem magam kevésbé férfiasnak, de lelkük rajta azoknak az embereknek, akik ezt gondolják.

A (nem meleg) baráti körben (is) rendszeres a poénok felemlegetése, és bárki említ egy történetszálat, azonnal be tud kapcsolódni mindenki. Vannak, akik pláne nem szeretik a sorozatból készült mozifilmet sem, viszont minden melegnek, ellenzőnek és macikedvelőnek itt a lehetőség, hogy tehetséges amatőrként szerepeljen vagy a bátortalan kíváncsiskodóként megtekintse majd a készülőben lévő, a Szex és New York "szőrös változatának" nevezett BearCity című filmet.


Igen, tehetséges amatőröket várnak a szereplőgárdába. A honlapon olvasható a felhívás a különböző karakterek szerepeinek betöltésére. Persze, mivel a történet hasonlóan az eredetihez Manhattan- ben játszódik, behatárolja a filmben szereplő amatőrök nemzetiségét, de egy próbát megérhet a jelentkezés. Úgyhogy bátran, mackók!

További információk az IMDB- n, Facebook- on.

A felhívás:

We are casting!!! Click on the banner ad on the right to submit your headshot and resume!!!

Casting call for indie feature "BearCity," a gay romantic comedy set in New York's gay "Bear" scene. Being developed/produced in association with TLA Releasing (Another Gay Movie, Bear Cub). Non-union, but will work with SAG actors under their ultra low budget agreement. Seeking the following lead roles as well as extras of all races and ages:

Tyler, 20, Caucasian, slim/toned, very boyishly handsome, and smart.

Roger, late 20s-early 30s, Caucasian, sexy and assured "musclebear" (meaning muscular, hairy, stocky). Think a Brian from "Queer as Folk" of the bear set.

Brent, mid-20s, any race, fit, hairy, cute. Boyish yet has a goatee.

Fred, 30, Caucasian, male. Hairy, stocky body type. Masculine yet sassy.

Michael, 40-ish, Caucasian, heavy (300lbs+).

Carlos, 30, Latino, husky, masculine, handsome.

Fernando, 30s, Spanish, extremely charismatic, muscular, bearded. Deep voice/accent.

Simon, 20, any race, slender, cute "twink" type along the lines of "American Idol"'s Danny Noriega.

Pay, copy, meals, and transportation allowance for leads. Promotional duty and support, including appearances at film festivals and interviews, will be expected from lead talent.

Some nudity required of all lead roles.

Copy, meals provided to supporting actors and extras.

Send headshot and resume to casting@bearcitythemovie.com

Nincsenek megjegyzések: