2009. április 14., kedd

Apróságok

Mivel ismét dögrováson vagyok (úgy tűnik, hogy ez a tavasz megköveteli a tisztulást és a nem elfojtást lelki szinten), így csak rövid szösszenetek maradnak mára.

Rögtön az első:

A Tibor férfinév a Tiborc keresztnév rövidüléséből származik. Voltaképpen a latin Tiburtius családnévből ered, amelynek jelentése: (a Róma közeli) Tibur városból való. Csak magyar nyelvterületen használt név.

Szóval boldog névnapot, Tiborok!

Másodiknak egy megdöbbenés, mert ma (pont az imént) leesett nálunk az első jégeső...nos, mondom én, hogy érdekes dolgok vannak készülőben! Mindenesetre hihetetlen látvány volt és ahogy újra megérezhettem a tipikus nyári záporok utáni illatot, amit imádok, a lelkem mosolyogni kezdett...menthetetlenül itt a NYÁR !!!

Harmadik a mai napra pedig egyik kedvenc magyar énekesnőm, Judie Jay egyik közösségi oldalunkon küldött üzenete, melyben legújabb a Secta Chameleon nevű együttessel készített videoklipjére hívja fel a figyelmet. A dal fincsi, Judie még mindig annyira édesen énekel, mint egy meseszereplő és a videó is jól sikerült! Szeretős lesz!


Secta Chameleon - More Than A Feelin'

8 megjegyzés:

la cheshire kato írta...

hmm én is nagyon :) eccer láttam valahol mikor tudományosan megmagyarázták ezt az illatot

Bear Cub írta...

Hűha, biztos érdekes lehetett, bár én inkább szagolom, minthogy tudjam, hogy milyen molekulák, milyen receptorokat stimulálnak az agyban :D !

Unknown írta...

JJ-szám/klip nagyon rendben van :)

képzeld, van egy zenélő jóbarátom, akit ez a gyöngyhangú csajszi egyszer megkeresett, hogy dolgozzanak együtt, ő meg még mindig csak gondolkodik az együttmunkán...

pedig ennél jobb számot is össze tudnának hozni! miccósz! mik vannak!

Bear Cub írta...

Tyűha :D...emlékszem ám valami ilyesmire, értettem a célzást :DDD...igyekszem, igyekszem!!!

My ism ... aestethic terrorism írta...

BearCub : Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked ! :D:D:D

...ezek a zivatar utáni illatok szerintem is nagyon jók, ilyenkor tele van a levegő vibrálással... izgalmas feszültséggel....:D

...és csak ismételni tudom beardbear utolsó szavait : ... miccósz ! mik vannak....! :D:D:D

Bear Cub írta...

eMoo: Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :DDD !!!

Hú, bizony és utána még rádobott egy lapáttal az időjárás, akkora zivatar volt dörgéssel, villámlással, hogy az elképesztő...hömpölygött a víz az utcán. Imádom :)!

Talán egyszer majd az a valaki, akinek ez a lehetőség megadatott, jobban fog hinni magában és akkor a tettek mezejére lép :).

GayBears írta...

Teljesen nem ide tartozik... de ahogy látom sokakhoz hasonlóan itt is megújult a külső. Amit csak azért jegyzek meg mert végre valahol egységes színvilág és stílus jelent meg, nem az a kusza összevisszaság ami manapság sokszor jellemző. (és még az olvashatóság rovására sem ment, külön öröm. viszont a "cub" logo eltűnt....)

Amúgy a header kép az nagy kedvenc... :)

Bear Cub írta...

Gaybears: Köszi a méltató véleményt, jól esik ! A header kép nekem is nagy kedvencem, ezért esett rá a választás :)...