2009. április 7., kedd

Festők, ismét

Úgy tűnik, hogy idáig a heti felfedezések többsége olyan festőkről szól, akik férfiakat vagy azok egyik ékességét, a szakállt ábrázolják előszeretettel. A mai poszt két szereplőjéről sajnos nem derül ki, hogy vajon melegek-e, de az mindenképpen elgondolkodtató, hogy a férfiasságot és annak egyik jelképét ábrázolják rendszeresen.

Laith McGregor-ról sajnos nem lehet sokat megtudni, mivel a honlapja éppen átalakuláson megy keresztül, mindenesetre az kiderült, hogy 30 év alatti, Ausztrál úriemberről van szó. Rendszeres kiállítása van a Sydney-i Sullivan+Strumpf Fine Art galériában. A képei önmagukért beszélnek...
Devin Clark egy kicsit nevesebb festő, képregény- illusztrátor, animációs film készítő, aki olyan televíziós társaságokkal dolgozik együtt, mint az MTV, Comedy Centreal, HBO...Illusztrációi rendszeresen jelennek meg a Strash Magazine-ban, animációi pedig a Comedy Central jóvoltából 50ON címmel webes felületen. Képein gyakran jelenik meg a szakállhoz való vonzódás. Az ő képei valahogy jobban tetszenek, mint McGregor festményei, valószínűleg gyermeki lelkem miatt...és akárhogy is nézem, számomra némely alkotásának azért van homoerotikus áthallása.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

basszus a hétvége óta kissé nehezemre esik magyarul beszélni, de ezek kibaszott jók!

imádom!

amúgy vettem Gire pólót! kérsz te is?
(szegény sárkány amúgy úgy néz ki, mintha megettem volna... :D)

Bear Cub írta...

Szerintem is eszméletlenül jók ezek a festmények!

Mivel nem tudom, hogy mi az a "Gire", ezért inkább kihagyom a lehetőséget, köszi :)!