2009. április 20., hétfő

Reggeli meleg apró

Két apró hír fogadott ma a Velveten, ami a melegekkel kapcsolatos. Az első dicséretes, a második nem meglepő.
Lévai Adrienn 23 éves modell, a tavaszi Erotika Expo háziasszonya fejébe vette, hogy idén nyáron melegpornót fog forgatni, amit kicsit művészibb formában szeretne megvalósítani. Jelentőségén csorbíthat, hogy állítólag Benkő "zakkant" Dániel is be fog segíteni a forgatókönyv írásba. Szerény véleményem szerint nem kellene, maximum, ha egy melegpornó paródiát akarnának készíteni. Ami enyhén mégis a pozitív oldal felé dönti a mérleg nyelvét, hogy igazi meleg párokkal akarják készíteni a filmet (valószínűleg mackók nem lesznek benne).
Nem tudom, hogy kell-e vagy érdemesebb volna másra, a magyar lakosság normális felvilágosításával kapcsolatos dolgokra költeni azt a pénzt. De persze tudom, a szex tuti biznisz és nyilván Lévai kisasszony is szeretne mit a tejbe aprítani.

A teljes cikk itt elolvasható.

Másik apró pedig ugyancsak a Velveten jelent meg, és sok újdonságot nem tartalmaz Marlon Brando biszexualitásáról, viszont újra előkerült egy bizonyító erejű kép. Namostan, én ezalapján sajnos nem tudom megállapítani, hogy valóban Brando van-e a képen, da ha azt mondják, akkor elfogadom tényként. Aki szeretné megnézni a súlyosan felnőtteknek szánt képet, itt megteheti.

A teljes cikk itt elolvasható.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziasztok!

Pár ismerősöm mondta hogy írtatok rólam ezen a blogon. Szeretném egy kicsit kiegészíteni a Velvet-es cikket ha nem baj ,-)

1.
Kedvenc sminkesem és csapata meleg, akik arról panaszkodtak hogy már inkább hetero filmet néznek mert annyira siralmasak a magyar meleg alktások. A szereplők része hetero, csak a pénzért csinálják és látszik az egészen hogy nincsen benne szenvedély. A hetero filmben legalább a pasi hitelesebben szerepel.Én ezen szeretnék változtatni, és igazi meleg párokat felkeresni.

2. Ugyanez a véleményem a műanyag leszbi pornóról is, amikor a csajokon látszik hogy semmi közük a nőkhöz, és azt sem tudják mit kell csinálniuk.

3. Benkő Dániellel egy nagyobb lélegzetvételű filmet terveztünk, de az inkább hetero lenne és vicces, ahogy ti is írtátok egy "pornó paródia". További filmek elkészítésébn ő nem vesz majd részt.

További szép napot:
Lévai Adrienn

Bear Cub írta...

Kedves Adrienn!

Nem, hogy nem baj, sőt, kifejezetten örülök a kiegészítésednek és igazán köszönöm, hogy vetted a fáradtságot erre! :)

Ami a mai magyar meleg pornókat illeti, valahogy kimaradtak, talán pont azért, amiket Te is írtál tényként. Sajnos ez nagyon sok igénytelen külföldi produkcióra is igaz. Nagyon nagy fába vágtad a fejszédet azzal, hogy igazi meleg párokat keresel, de én személy szerint drukkolok Neked ebben. Csak jó volna, ha legalább nem azok a melegek találnának meg, akik pár ezer forintért képesek a lelküket is eladni, illetve ha nem a sztereotípiákra épülne a film. Mindenesetre drukkolok és, ha bármilyen új információ lesz a kezdeményezéseddel kapcsolatban, örülnék, ha tájékoztatnál, hogy hírt adhassak a blogon is róla!

Ami Benkő Dánielt illeti, ezek szerint a Velvet mosta össze a két dolgot, vagy legalább is nem tette egyértelművé, hogy nem a meleg pornóhoz volna köze, hanem egyéb közös projektetekhez.
Hírértékűnek megfelel a neve és nyilván az emberek felkapják a fejüket a hallatán, de ha igényességre törekszel, akkor nem biztos, hogy a Benkő-Kiszel-Anettka mezsgyén kellene mozogni, mert sokakban az ő nevük egyenlő a "gagyival"...

Sok szerencsét a munkádhoz!

Üdv,
Tibi