2009. május 13., szerda

Fashion Against Aids


A H&M ruhamárka és a DAA (Designers Against Aids) közös összefogásaként új ruhakollekciót hoztak forgalomba, melyhez az idei évben, a második körben többek között olyan hírességek adták a nevüket, mint Dita Von Teese, Katy Perry, Roisín Murphy, Cindy Lauper, Robyn, Yoko Ono, Moby, Tokio Hotel.

Dita Von Teese

Katy Perry

A H&M dizájnért felelős vezetője Ann- Sofie Johansson elmondása alapján az AIDS elleni küzdelem mindig kiemelt fontossággal bírt számukra, és kifejezett öröm, hogy ehhez az ügyhöz korunk celebjeit is sikerült megnyerniük. A 80- as évek hangulatát idéző darabok mindkét nem számára készülnek és ízlésesen variálhatók az egyéb ruhadarabokkal.

Robyn

Roisín Murphy

Ninette Murk tervező szerint fontos, hogy a mai fiatalok idejében felfigyeljenek a biztonságos nemi élet előnyeire, melyet a számukra fontos divaton keresztül az ő ruháikkal ösztönözni lehet.

Cyndi Lauper

Tokio Hotel
A ruhákat, melyeket 10-15 euró körüli áron lehet beszerezni 30 ország 1000 üzletében, május 28-ig lehet megvásárolni. A bevétel 25%- át különböző AIDS- szervezetek javára ajánlották fel. Nem tudom, hogy Magyarország is beletartozik- e a szórásba, mindenesetre jó volna, ha így lenne vagy legalább a legközelebbi kampányhoz csatlakoznánk!

Egy H&M - DAA hirdetés Timbaland- del.


És továbbiak a DAA YouTube Channel- en.

Nincsenek megjegyzések: