2009. március 23., hétfő

Filmajánló

Minap fedeztem fel a tavalyi Sundance filmfesztivál egyik versenyzőjét, a Michael Chabon (Wonder Boys) író első regényéből készült filmadaptációját, az azonos című The Mysteries Of Pittsburgh-öt.
A történetről, illetve a könyvről sajnos nem tudok sokat, elvileg egy meleg (biszex) történet és egy szerelmi háromszögről szól. Az interneten is csak annyi információ van a sztoriról, hogy "Jon Foster (Ben Foster testvére) bizonytalan szexuális orientációjú egyetemista fiú, aki egy nyár alatt egy fiúval és egy lánnyal (Mena Suvari) is szexuális kalandba keveredik. A filmben Sienna Miller is szerepel mint elérhetetlen csodanő". Gyanítom (bár persze nem tudhatom), hogy sajnos nem a meleg kapcsolat mellett dönt a srác a filmben...annyira jellemző volna...
További neves szereplők például Peter Sarsgaard (aki a férfi szeretőt játsza és a szerep kedvéért "bemackósodott", ami az arcszőrzetet illeti), illetve Nick Nolte. A trailer alapján ígéretesnek tűnik a film, már csak az a kérdés, hogy vajon hozzánk mikor fog eljutni? Amerikában március végétől kezdik vetíteni pár kópiával, amiből sajnos arra következtetek, hogy nálunk a legjobb esetben is csak dvd-n fog kijönni, talán még ebben az évben...reménykedjünk!

Peter Sarsgaard maci
a filmben
Sarsgaard szerencsére nem csak a filmvásznon szakállas :)...
Hivatalos trailer

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon bírom Peter Sarsgaard-ot (van benne valami Ewan McGregor-os)..és a pár éve játszott már a Kinsey c. filmben is meleget (meg meztelenkedett is egy kicsit :).

Bear Cub írta...

Igen, most, hogy mondod tényleg van benne valami Ewan McGregor-os :DDD!

A Kingsey-ben is ő volt??? Nem is emlékszem rá...

Unknown írta...

Na, szerintem meg ő csúnya

Bear Cub írta...

Na mi van TrollH, annyira a lelkedbe gázolt a kijelentésem, hogy most átmentél óvodásba? :DDD

Unknown írta...

Ezt jó óvodáshoz méltón nem is méltatom válaszra, csak meghúzom a szakállad, és kibököm a szemed a nyalókámmal XDXDXD

Unknown írta...

tudom már honnan volt ismerős a trailer kezdő zenéje.
innen:
http://www.youtube.com/watch?v=GA1iawlsKLg

Bear Cub írta...

Ááá, a furifilm :D...nekem eszembe nem jutott volna!