2009. március 24., kedd

UBW - Szőrfesztivál

Május 7-10- ig rendezik meg New York-ban a hagyományos Urban Bear Weekend elnevezésű fesztivált mackóknak és barátaiknak. Ez a hepening az egyik legnagyobb azon a környéken, hihetetlen mennyiségű programmal, bulikkal, kulturális eseményekkel, testi-lelki kényeztetéssel, városnézéssel (a turisták számára), wellness-lehetőséggel, szóval mindennel, ami egy mackót érdekelhet.

Kezdetnek május 7-én este 6-10-ig fogadják a macikat a Gym Sports Bar-ban a Goldilocks segítségével, ahol regisztrálni lehet a hétvégére, megkapják a belépőiket és különböző meglepetések várják őket. Ez egyben az első bulihelyszín is.
Ha valaki azonnal belevetné magát az éjszakába megteheti egy másik helyen is, az Aspen (jelen esetben nem a Colorado-i Aspen-ről van szó) nevű rusztikus étteremben, ahol ezen az éjszakán egy macibulié a főszerep.

Május 8-án a városnézésé, múzeumlátogatásé, vásárolgatásé, lazulásé a főszerep, majd este 10 órától várja a SNAXX nevű, nagy múltra visszatekintő diszkó azt odalátogatókat, macipartival.Ha valakinek ez kevés, egy másik helyszínen medencebulit tartanak ugyanekkor: THE BAÑA POOL PARTY címmel.
Másnap, május 9-én maci- szépségápolás a délelőtti program, persze, ha valaki igényt tart a kényeztetésre, masszázsra és egyéb wellness- lehetőségre a Vanity Bear elnevezésű program keretében a Spa Belles-ben.

Illetve, a megszépülés után részt lehet venni egy BBQ-partin a The Delancey nevű étteremben.
Este ismét a Gym Sports Bar várja a bulizást még nem unó mackókat délután 6 órától a The Locker Room Party-n.

Vagy, ha ez nem tetszik, Jon& Alessandro szervezésében a NYC Cruising partin is részt lehet venni.
Utolsó napon, május 10-én a könnyedebb sportoké a főszerep a Central Park-ban. Fuzz Fest címmel egész napos pikniken lehet részt venni.
Majd este a Truck Stop szervezésében a Closing Night Party zárja ezt az eseménydús fesztivált.

A szervezők bárkit szívesen látnak, nem feltétlenül kell macinak lenni, de egy kérésük van, az esemény előtt legalább egy hétig ne borotválkozzon az odalátogató :). Azt hiszem ez egy korrekt kérés, ha már Fur Festival- ról van szó!
És csak ámulni tudok, hogy micsoda programlehetőségekkel kényeztetik az amerikai macikat...csak a remény van, hogy egyszer idehaza is lesz valami hasonló...

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Meg a remény, hogy az ötöslottó kireptet egyszer :D

Bear Cub írta...

Például :D!

Névtelen írta...

nem semmi...
szívfájdító.

Bear Cub írta...

Vagy inkább inspiráló, hogy milyen lehetőségek is vannak...