2009. március 23., hétfő

Mr.Ottawa Bear 2009

Próbálok feléledni hamvaimból. Ez a kitudjamilyenvírus úgy levert a lábamról, hogy csak pislogni tudtam. Másfél éve nem volt "szerencsém" ilyenhez és remélem, hogy újabb -minimum- másfél év kell ahhoz, hogy bármilyen betegséggel kapcsolatba kerüljek!

Közben pedig annyi esemény van a macik háza körül, hogy nem győzöm majd bepótolni a kimaradt időt...



Rögtön az első poszt egy újabb Mr.Mackó választásról szól, melyet a kanadai Ottawa-ban rendeztek meg még január végén. A nyertes Gary Leger, akiről a nevén kívül sokkal több információt nem sikerült találni. Szerény véleményem szerint nem a legszebb mackó a földön, és biztos vagyok abban is, hogy nemhogy az országon, a város legkisebb szegletén belül is találtak volna szebbet, így a döntést nem nagyon tudom értelmezni. Lehet, hogy valami extrát tud, ami nem derült még ki róla.
Mindenesetre megválasztása után/óta adománygyűjtő rendezvények szervezésével foglalkozik és arcával próbálja promótálni az ottawai maciközösség egyre határozottabb fejlődését és szerveződését.

És, ha már Kanadánál tartunk, pont aktuális megemlíteni, hogy ezen a hétvégén (március 26-29) rendezik meg ötödik alkalommal a SugarBear Weekend-et Montreal-ban, ami egy lassan hagyományossá váló közös brummogást jelent a mackóknak és barátaiknak ezen a vadregényes tájon. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: maci-divatbemutató, bulik, vacsorák, wellness, pihenés, mindezt festői környezetben. Az esti programok mindösszesen 89 kanadai dollárba kerülnek.Videó a 2008-as SugarBear Weekend-ről

8 megjegyzés:

la cheshire kato írta...

tényleg nem valami szívdöglesztő de tuti van pasija. utálom a világot!

Bear Cub írta...

Valószínűleg azért lehet pasija, mert nem utálja a világot :D!!!

Unknown írta...

Ellentétben veletek, szerintem igenis nagyon jó pasi!
Ne bántsátok!
Nem engedem!!!!

Bear Cub írta...

Senki nem bántotta TrollH :D!

la cheshire kato írta...

lószart :) ha nem utálom akkor is ugyanaz van :( tudom mert próbáltam

Bear Cub írta...

Akkor lehet, hogy rajtad múlnak a dolgok és nem a világon :D???

Unknown írta...

Rajtam hát...

Mondjuk a hazai felhozatal mellett nem csodálom, hogy elszoktatok a jótól

Bear Cub írta...

Ízlések és pofonok :)!