2009. január 31., szombat

Három reklám

Döbbenetesen jó reklámokat láthat az ember mostanában. Sajnos ezek közül csak az egyiket lehet Magyarországon kereskedelmi tévékben megtekinteni. Kedves magyar kreatívok, vagyis inkább nem…kedves döntnökök: engedélyezzék már a jómunkásember, hihetetlen fantáziával ellátott kreatívjainkat kibontakozni! Európában élünk, lassan érdemes volna felzárkózni hozzá! A tévékbe ne csak a hungarocell hóembert húzogattassák a 6 éves kisfiúval a magentaszín marketingesei, mert ez nagyon gáz. Kedves Fejesek, tessék kinyitni a szemüket a világra és egy kicsit merészebbnek lenni!

Az elsőt kedves
blogtársam oldaláról vettem át utólagos engedélyével, mert egyszerűen csodálatos, zseniális, lenyűgöző, kreatív. A belga Electrabel nevű áramszolgáltató megrendelésére. Teamécses orgia...


A második pedig annyira gusztustalan, mint Ásóka a körömgomba volt anno. Az tutifix, hogy ha esetleg lesz valamikor fogínyvérzésem, akkor a Parodontax fog először eszembe jutni! Sajnos a magyar változatot nem sikerül levadásznom. Ezt mutatták be nálunk is.


A harmadik pedig kérdéses, hogy egyáltalán az elkövetkezendő 50 évben lemehetne-e a magyar televíziókban. Nos, külföldön már odafigyelnek erre a vásárlóképes szegmensre is. Nagy nevek, mint Björn Borg sem fél ezzel hirdetni magát; gondolom, veszik is, mint a cukrot…csillagos ötös érte.

Nincsenek megjegyzések: