2009. február 17., kedd

Szakállsapka

Most, hogy egy kicsit megkésve, de Budapesten is ránkszakadt ez a rengeteg mennyiségű hó és a hideg sem ereszt fogságából, eljött az ideje, hogy említést tegyek egy humoros kezdeményezésről. A Beardhead elnevezésű oldal jóvoltából ugyanis egy új formáját ismerhetjük meg a ruházati termékeknek, az arcápolásnak és ezen belül pedig a hideg elleni védekezésnek. Saját jogon elnevezném "arctyűnek" vagy "szakálltyűnek". Ha valakinek szakálla van (tessék csak növesztgetni), ugyanúgy ápolni, védeni kell, mint a hajkoronát. Persze azoknak a férfiaknak is tökéletes, akiket nem áldott meg a Jóisten gyönyörű arcszőrzettel, viszont fázós az arcuk. Poénnak sem rossz, csak remélem az itthoni szélsőséges csoportok nem ebben fognak villantani nemzeti ünnepeinken, miközben tönkreteszik gyönyörű városunkat. Maradjon meg mackóknak, fázósoknak, gyermeklelkű felnőtteknek és laza hölgyeknek.
Az eredeti tervek az izlandi Vik Prjónsdóttir tervezőnő nevéhez fűződnek, először ezeket kezdte el árusítani az amerikai Scandinavian Grace weboldal.
Majd hamarosan átvette (vagy lenyúlta) az ötletet a Beardhead. Ki tudja, lényeg az, hogy terjed. Éppen téli leárazás van az oldalukon. Az eredeti 32.99$ helyett most csak 24.99$ összegbe kerülnek a sapkák.
Különböző bajusz kiegészítőket is lehet választani, ha valaki erre pályázik és nem tetszik neki az eredeti. Sőt, a weboldalon külön felkérik az odalátogatókat, hogy osszák meg ötleteiket a bajuszformát illetően.Szóval, lehet soppingolni bátran!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

de az igazi jobb... és akkor maci nem tudja lenyalogatni róla a jégcsapot:
(nem létező) házasságbomlás

én amúgy arra gondoltam, hogy nyerek a lottón, és átültettetem a hajhagymáimat az arcomra XD

Bear Cub írta...

Az igazi jobb, de nem is erről szólt a poszt :)!